!!!!!!Azok a dolgok, melyeket egy bizonyos
fajta gondolkodás hozott létre,
ugyanolyan gondolkodásmóddal nem javíthatók.

/Einstein/A gyors piaci reagálás, az állandó környezetelemzés és reális önértékelés, a jó tanácsadó, a jó tanács, a súlypontok képzése a legfontosabb összetevôi a vállalatok sikerének. Hisszük, hogy lehetôségek értékelésében, a ránk leselkedô veszélyek felismerésében a konzulens sokkal nagyobb hatékonysággal dolgozhat, mint bármely belsô erô, mert látásmódját nem korlátozzák a belsô "szent tehenek".

Cégünk a legkorszerubb nyugati tervezési, marketing és technológiai tapasztalatokat tudja behozni partnerei napi munkájába. Ennek figyelembevételével alakítottuk ki üzleti profilunkat, s szakosodtunk tevékenységeinkre.A társaság története:

Az MBA Consulting Kft. 1992 óta foglalkozik kártya rendszerekkel, vezetési tanácsadással, stratégiai tervezéssel, marketinggel, dokumentum archiváló és workflow rendszerekkel, informatikai tanácsadással, adattárház építéssel, könyvvezetési szolgáltatásokkal.

Bár tevékenységében túlnyomó részben a pénzintézetek számára nyújtott szolgáltatások a meghatározóak, 1998-tól részt vett az OEP informatikai stratégiájának átalakításában és az országos központosított feldolgozó rendszereinek (adattárház és vény feldolgozó rendszer, központi szerverpark) kialakításában és üzembe állításában. Szakmai irányításával alakult ki az Üdülési csekk országos feldolgozását végző informatikai rendszer.

A társaság komoly tapasztalatokkal rendelkezik rendszerintegrációs tevékenység területén, mely a dokumentum management egyik fő összetevője.

Referenciáink